Wij zijn toegewijd aan het leveren van snelle, efficiënte en betaalbare software oplossingen die nieuwe standaarden zetten in de software ontwikkeling industrie.
  • R-Studio for Mac
  • Download R-Studio for Mac

R-Studio for Mac uitgevoerd in de demo-modus stelt je in staat om te evalueren hoe het hulpprogramma verloren bestanden herstelt. De enige beperking is dat je in de demomodus geen bestanden groter dan 256 KB kunt herstellen.
R-Studio for Mac is on-the-fly geregistreerd en herinstallatie is niet nodig. Afhankelijk van de registratiesleutel wordt de software geactiveerd naar de lokale of netwerkversie. De meeste kopiebestanden kunnen als voorbeeld worden bekeken wanneer R-Studio for Mac in de demomodus wordt uitgevoerd. Als een gevonden kopiebestand groter is dan 256 KB, kun je eenvoudig dubbelklikken op het bestand om het te bekijken. Als je tevreden bent met de inhoud van het bestand, kun je de R-Studio for Mac-licentie kopen, de software registreren en het bestand meteen herstellen.
Je kunt de softwareversie downloaden afhankelijk van je computerplatform om het overbrengen en installeren van onnodige componenten te vermijden.

Downloadgrootte: 116.35 MB Datum uitgebracht: Nov 22 2023 Versie: 7.3 build 191259
systeem vereisten
  • Processor: Intel-compatibele 64-bits CPU of Apple M1-chip.
  • macOS 10.14 Mojave, macOS 10.15 Catalina, macOS 11 Big Sur, macOS 12 Monterey
  • Ten minste 256 MB RAM, een muis en voldoende schijfruimte voor herstelde bestanden, kopiebestanden, enz.
  • De beheerdersrechten zijn vereist om R-Studio for Mac te installeren en uit te voeren.
Andere platforms
R-Studio for Mac voor oud Mac OS (bekijk de lijst hieronder)
RStudio7_u.dmg Downloadgrootte: 179.88 MB Datum uitgebracht: Nov 22 2023 Versie: 7.3 build 191259
  • Computer met Intel-, PowerPC G5- of PowerPC G4-processors.
  • Mac OS X v10.4 Tiger, Mac OS X Server v10.4 Tiger, Mac OS X v10.5 Leopard, Mac OS X Server v10.5 Leopard, Mac OS X Snow Leopard 10.6, Mac OS X Lion 10.7, OS X Mountain Lion 10.8, OS X 10.9 Mavericks, OS X 10.10 Yosemite, OS X 10.11 El Capitan, macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.14 Mojave
Servicehulpprogramma's voor lokaal herstel
R-Studio Emergency GUI ISO-image voor Mac-, UNIX-, Linux- en Win-gebruikers (gebaseerd op Intel)
RStudioEmg9.iso Downloadgrootte: 127.15 MB Datum uitgebracht: Oct 27 2023 Versie: 9.3 build 783

R-Studio EmergencyISO Kopie wordt gebruikt om een ​​R-Studio Emergency* opstart-USB-apparaat of CD/DVD-schijf te maken. Om het opstart-USB-apparaat van de gedownloade ISO Kopie te maken, kun je elke USB Bootable-software voor Mac-computers of een hulpprogramma voor het branden van schijven gebruiken om een ​​CD/DVD-schijf te branden. Je mag R-Studio Emergency ISO downloaden voor Intel-gebaseerde Macintosh-, Windows-, Linux- en UNIX-computers/servers.

R-Studio Emergency GUI opstartbestanden voor UEFI-computers (moderne Mac/Windows/Linux)
RStudioEmg9.zip Downloadgrootte: 112.91 MB Datum uitgebracht: Oct 27 2023 Versie: 9.3 build 783

Download het ZIP-archief van R-Studio Emergency, pak het uit en schrijf bestanden naar een FAT32-geformatteerd USB-apparaat. Houd er rekening mee dat je deze schijf niet kunt gebruiken om niet-EFI-computers te starten (bijvoorbeeld oude Macs), en je kunt die bestanden ook niet zomaar naar een CD/DVD-schijf kopiëren om een ​​R-Studio Emergency-opstartschijf te maken. Als je een CD-schijf nodig hebt, brandt je deze met de ISO-image.

Je kunt meer lezen over noodherstel van bestanden voor Mac-computers in ons artikel Bestandsherstel vanaf een niet-opstartbare Mac-computer.

* R-Studio Emergency maakt deel uit van het R-Studio-pakket, maar de activeringssleutel wordt afzonderlijk gegenereerd en vereist een hardwarecode. De activeringssleutel kan binnen een jaar na de aankoopdatum worden aangevraagd via Client Portal.

Servicehulpprogramma's voor netwerkherstel
R-Studio Agent
RStudioAgentEn9.dmg Downloadgrootte: 26.88 MB Datum uitgebracht: Nov 22 2023 Versie: 9.3 build 1674

R-Studio Agent for Mac wordt geïnstalleerd op computers waarop bestanden via het netwerk moeten worden hersteld.
R-Studio Agent for Mac ondersteunt het TCP/IP-protocol.

U kunt meer lezen over het herstellen van netwerkbestanden op onze helppagina Gegevensherstel via netwerk.

R-Studio Agent Emergency ISO-image voor Mac-, UNIX-, Linux- en Win-gebruikers (Intel)
RStudioAgentEmg9.iso Downloadgrootte: 14.4 MB Datum uitgebracht: Jan 31 2022 Versie: 9.0 build 1651

R-Studio Agent EmergencyISO Image wordt gebruikt om R-Studio Agent Emergency opstart-CD/DVD te maken. Om de opstart-CD/DVD te maken, moet je een hulpprogramma voor het branden van schijven gebruiken om een ​​CD van de gedownloade ISO-kopie te branden.
Je kunt R-Studio Agent Emergency ISO downloaden voor Intel-gebaseerde Macintosh, Windows-, Linux- en UNIX-computers/servers.

Je kunt meer lezen over noodgevallen netwerkbestandsherstel in ons artikel Noodgevallen gegevensherstel via het netwerk.

* Vijf (5) R-Studio Agent Emergency-registratiesleutels zijn inbegrepen in het R-Studio for Mac Network-pakket.

Installeer nooit een applicatie, sla een kopiebestand op, schrijf geen informatie of herstel verwijderde bestanden op dezelfde logische schijf waar de verwijderde bestanden zich bevinden. Als je slechts één HD en één logische partitie hebt, ga dan naar de sectie FAQ voor de aanbevelingen van onze technische staf.

Artikelen over gegevensherstel
Pc-privacyartikelen