Vi är fast beslutna om att erbjuda snabba, effektiva och prisvärda programlösningar för att sätta en ny standard inom programutvecklingsindustrin.
Dataåterställningsprogram

R-STUDIO är en samling med mäktiga och kostnadseffektiva diskåterställningsprogram. R-Studio, som ursprungligen utvecklats av R-Tools Technology, Inc. för erfarna dataåterställningsproffs, har utformats för ett skalbart och användarvänligt allt-i-ett-verktyg för dataåterställning. Genom att koppla vår mest avancerade teknik inom filåterställning och diskreparation med ett intuitivt användargränssnitt erbjuder R-Studio professionella och företagsspecialister inom dataåterställning de verktyg som de behöver utan att vara i vägen för förstagångsanvändare.

R-Studio
Betyg för diskåterställningsprogram
R-Studio körs på Mac, Windows och Linux * och återställer data från lokala diskar, flyttbara diskar, svårt skadade diskar, diskar som inte kan startas om, klienter som är kopplade till ett lokalt nätverk eller Internet. Som en högt skalbar, flexibel och distribuerbar lösning för dataåterställning är R-Studio ett ovärderligt verktyg för stora eller små dataåterställningsåtgärder.
Oavsett vilken plattform som värden eller klienten använder, eller diskens fysiska plats, kan R-Studio snabbt och effektivt återställa förlorade data från skadade, formaterade, borttagna diskar eller diskar som partitionerats om.
R-Studio:s viktigaste dataåterställningsfunktioner inkluderar:
Ett brett utbud av filsystem som stöds
Ett brett utbud av filsystem som stöds
Avancerad RAID-rekonstruktion
Avancerad RAID-rekonstruktion
Stöd för vanliga partitionsscheman
Stöd för vanliga partitionsscheman
Avancerade återställningsalgoritmer
Avancerade återställningsalgoritmer
Enhetsåterställning över lokalt nätverk (LAN) eller Internet
Enhetsåterställning över lokalt nätverk (LAN) eller Internet
Skapa diskavbildning
Skapa diskavbildning
Avancerad Hex-redigerare
Avancerad Hex-redigerare
Nödstartsversion
Nödstartsversion
Inbyggd filgranskare
Inbyggd filgranskare
Enhetsåterställning av alla stora filsystem, inklusive FAT12/16/32/exFAT, NTFS, NTFS5 (skapad eller uppdaterad av Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/Win7), HFS/HFS+/APFS (Macintosh), Little-Endian- och Big-Endian- varianter av UFS1/UFS2 (FreeBSD/OpenBSD/NetBSD/Solaris) och Ext2/Ext3/Ext4 FS (Linux).
Professionella funktioner för RAID-återskapning som uppfyller eller överträffar konkurrerande fristående uppsättningar av återskapningsprodukter.
Igenkänning och parsning av layoutschema för Basic (MBR), GPT och BSD (UNIX)- partitioner och Apple-partitionskarta. Support för dynamiska volymer (Windows 2000-2022/8.1/10/11) över MBR och GPT.
Support för
- Lagringsutrymmen i Windows (skapat av Windows 8/8.1 och 10/Threshold 2/Anniversary update);
- RAID för Apple-program, CoreStorage, File Vault och Fusion Drive;
- Linux Logical Volume Manager (LVM/LVM2) och mdadm-RAID.
R-Studio kan automatiskt upptäcka och sätta samman komponenterna för dessa diskhanterare, även om databaserna är något skadade. Komponenter med allvarligt skadade databaser kan läggas till manuellt.
Återställning av skadade partitioner.
Återställning av data från hårddiskar eller diskar som har ompartitionerats eller formaterats.
Smart behandling av skadade sektorer.
Rå filsökning (genomsökning efter kända filtyper) med anpassade användardefinierade filtyper.
Flexibla och skalbara filsökningsfunktioner - gör både stora och små filåterställningsjobb enkla.

Enhetsåterställning över lokalt nätverk (LAN) eller Internet.

NAT/brandväggspassage. En anslutning kan antingen upprättas från R-Studio till R-Studio Agent eller från R-Studio Agent till R-Studio. Detta gör det möjligt för R-Studio att korsa NAT/brandvägg vid dataåterställning över internet. HTTP-tunnel används vid behov.

Säkerhetskopiering och återställning av diskavbildning (lokalt eller över nätverk). Bildfiler är kompatibla med R-Drive Image-program.

Avancerad kopiering av objekt. Utöver byte-för-byte-kopiering av objekt som visas i panelen Enheter, är smart kopiering av partitioner och hårddiskar med storleks- och offset-justering tillgängligt.

Avancerad text-/hexadecimalredigerare med stöd för olika datamönster som startposter, Master File Table (MFT)-filer, etc. Dessa mönster kan anpassas.

R-Studio Emergency-versionen körs från ett USB-minne eller en CD-skiva för att återställa data på en dator med ett operativsystem som inte kan starta eftersom systemfilerna är skadade eller borttagna.

Den startbara R-Studio Emergency (start)-versionen kan säkert rensa alla datalagringsenheter (hårddiskar, Flash-enheter, externa enheter, etc.) för återanvändning, borttagning eller överföring; fungerar även på datorer som inte startar.

Avancerad förhandsgranskning av filer; beräkna sannolikheten för en framgångsrik filåterställning innan du köper.
Fler funktioner

Läs mer om R-Studio-funktionerna i vår artikel: Filåterställningsprogram. Varför R-Studio?

R-Studio är en stabil plattformsoberoende diskåterställningssvit som aktivt stöder nya utgåvor av Windows, Mac och Linux. R-Studio för Windows, R-Studio för Mac och R-Studio för Linux har samma kraftfulla verktyg för diskåterställning och ett användarvänligt gränssnitt för respektive plattformar. Oavsett vilket operativsystem värden använder kan R-Studio läsa, skriva och återställa enheter, partitioner eller filer som skapats av Windows, Mac eller Linux. R-Studio för Windows kan t.ex. återställa data från en Unix-hårddisk (kan vara ext4 från Linux eller UFS från BSD), R-Studio för Mac kan återställa data från en Windows-hårddisk (FAT/NTFS), R-Studio för Linux kan återställa data från en Mac-hårddisk (HFS+) osv.

* Observera att registreringsnycklar inte är utbytbara mellan olika produkter. Du måste köpa en registreringsnyckel som är specifikt ämnad för R-Studio för Windows, R-Studio för Linux eller R-Studio för Mac (du kan t.ex. inte använda en registreringsnyckel för Windows-versionen för att registrera R-Studio för Mac eller vice versa).

Kolla in specialerbjudandet för privilegierade användare och dataåterställningsproffs: R-Studio Technician-paketet. Utöver de vanliga R-Studio-funktionerna erbjuder R-Studio Technician-paketet avancerade dataåterställningsfunktioner, vilket inkluderar forensik-läge, dataåterställning över Internet, bärbar R-Studio och obegränsad startbar disk. R-Studio Technician-paketet inkluderar även licensiering för Windows-, Mac- och Linuxversioner i ett enda paket.

Och kom alltid ihåg:

FÖRSÖK ALDRIG ATT SKRIVA ÅTERSTÄLLDA FILER ELLER DISKAVBILDNINGAR SOM ÄR BORTTAGNA TILL SAMMA DISK DÄR FILERNA ÄR. DU KAN GÅ MISTE OM DATA PÅ DISKEN!

  • DEMO
  • Återställning av lokala data
  • Återställning av nätverksdata
  • Tjänstprogram

Alla R-Studio och R-Studio Emergency-funktioner och kapaciteter kan utvärderas och testas i Demo-läget. Den enda begränsningen i Demo-läget är den maximala storleken på filen som ska återställas. Programvaran som används i Demo-läget kan när som helst registreras. Ingen ominstallation krävs.

Om du vill se hur R-Studio återställer data i ett specifikt fall kan du hämta R-Studio gratis, installera det på din dator och använda det i Demo-läget (för en dator som inte startar kan en R-Studio Emergency CD/DVD skapas). Om du saknar erfarenhet att återställa hårddiskar rekommenderar vi att du hämtar och läser igenom vår Dataåterställningsmanual innan du sätter igång. Där hittar du steg-för-steg-instruktioner och rekommendationer som har förberetts av våra dataåterställningsspecialister. Om du har några frågor kan du alltid kontakta vår tekniska support även om du inte har köpt programlicensen än. När förlorade filer hittas kan du återställa filer som var och en är mindre än 256KB. Andra filer, som stöds av förhandsgranskning, kan förhandsgranskas för att beräkna sannolikheten av att filen kommer att återställas. Om du är nöjd med resultatet kan du köpa en R-Studio-licens online på en gång. När du fått din registreringsnyckel kan du registrera R-Studio i farten utan att behöva stänga programmet. När du registrerat R-Studio kan du fortsätta att återställa filer.

Dessutom kan du skapa bilder av dina logiska diskar eller hela hårddiskar genom att använda R-Studio i Demo-läget. Sedan kan du utföra alla dataåterställningsåtgärder med dessa bilder för att hålla källdiskarna fria från oavsiktligt skadade data. Dessa bilder är särskilt viktiga när du arbetar med hårddiskar som visar tecken på att de inte fungerar längre, för att motverka att data förloras permanent från enheterna.

R-Studio är vår mest populära fullständiga lösning för diskåterställning för återställning av lokala data. Alla bärbara eller stationära datorer som använder R-Studio blir en kraftfull dataåterställningsstation som kan lösa de mest utmanande dataåterställnings- och diskreparationsuppgifterna som erfarna IT-specialister stöter på. R-Studio kan återställa data från alla datalagringsenheter (Flash-enheter, hårddiskar, bärbara datorer, SD-kort, etc.) och fungerar med partitioner som skapats av alla stora operativsystem (Windows, Linux, Mac, Unix). För lokal dataåterställning kan R-Studio läsa/skriva, analysera och avbilda diskar och sektorer via en IDE/SATA-anslutning eller genom USB, e-SATA eller FireWire-kort.

Tips: R-Studio-användare som inte har köpt R-Studio Network-paketet kan fortfarande använda R-Studio:s nätverkskapaciteter. Så här gör du:

  1. Från lokal R-Studio använder du Demo-läget för att skapa en diskavbildning av en fjärrdators hårddisk över ett nätverk.
  2. Spara diskavbildningen på den lokala datorn där R-Studio har installerats.
  3. Montera filen för diskavbildning och behandla den som en lokalt bifogad fysisk enhet. R-Studio kan analysera och återhämta data från diskavbildningen som om det vore en hårddisk som är ansluten via USB, IDE/SATA, e-SATA eller FireWire.

Utöver alla funktioner för filåterställning, som finns tillgängliga i de lokala R-Studio-versionerna, erbjuder R-Studio:s nätverksprodukter (för både Windows och Mac-baserade plattformar) åtkomst för användare till fjärrdatorer och dataåterställning över nätverk. Den här funktionen är oerhört användbar när system- eller nätverksadministratörer behöver kontroll och en effektiv filåterställning över en TCP/IP-anslutning i ett nätverk med två eller tusentals datorer, med samma flexibilitet och enkelhet som en enskild maskin.

Detta är även användbart när data måste återställas utan direkt åtkomst till hårddisk med förlorade filer (t.ex. ett företags nätverksserver med en avancerad RAID-styrenhet).

Med nätverksversionen för R-Studio fungerar dataåterställning över nätverk på samma sätt som på en lokal dator.

Alla R-Studio Network-paket inkluderar åtminstone fem R-Studio Agent/Agent Emergency-licenser.

R-Studio Agent och R-Studio Agent Emergency är tjänstprogram som ger R-Studio nätverksåtkomst till diskar på en fjärrdator. Tjänstprogrammet måste installeras och/eller köras på den utsatta datorn medan R-Studio installeras och körs på en annan dator, en systemadministratörs arbetsstation eller en arbetsstation som är tillägnad dataåterställning. Alla data som överförs över ett nätverk är krypterade med en stark algoritm (3DES) för datasäkerhet. R-Studio och R-Studio Agent pumpar inte gigabyte med data över nätverk för analys. R-Studio Agent utför dataanalysen på datorn där den används och skickar enbart information om data till dess moder-R-Studio.

Dataåterställningsartiklar
Artiklar om PC-sekretess